Hye , welcome to my blog . Please be nice here :)

Monday, 17 December 2012

"FRIENDSHIP"

  Today i will be expressed all my problem here. Yes everythings. in shaa Allah aku akan lega. Kosong sikit otak. So yeah can i start now? First of all its about my friend. Salah faham mayb. Eiysha. Serious langsung tkda niat buruk kat dia. Aku cuma nak aku dgn shasha rapat mcm dulu. Baik mcm dulu. Mungkin Ieysha rasa aku nak rampas Shasha dari dia. Mungkin Eiysha takut kehilangan Shasha. Mungkin Ieysha takut dia jauh dari Shasha. Yes mayb. Yaa aku faham kau sayang dia. Seriously aku bukan nak rampas dia dari kau. Lagi sekali aku cakap, aku cuma nak aku dgn shasha rapat mcm dulu. aku text shasha ckp semua tuu bukan apa malam tuu mama ckp pasal shasha, mama tanya kenapa skrg dah renggang dgn shasha. So im decided to text shasha. cakap pesemua tetiba dah okay. Shasha pun okay je then on tweet lepastu aku cam terasa lah jugak en dgn tweet Eiysha.

  
   and i was like "urghh lepas satu, satu" then aku diam jee. scroll TL lagi lepastu nmpk kau tweet



then aku pun check inbox kat fb. And the truth is mmg untuk aku pun tweet tuu ;3 ehehe okay see our conversation;


then lepas off, im still ingat fikir about this. kalau boleh nak settle cpt cpt sikit. its about our friendship and aku tknk hancurkan cam tuu je. Ilove my friend ilove them. so kalau boleh tknk sikit pun renggang. serious ah, asyik fikir je pasal ni. then i decided to shared my problem with mama. and she is a good listener. Yaa alhmdullilah. dulu luah kat Amar and mama, now........only mama ;') hm haha ok. and then mama ask me to sent text to Eiysha. and im like "hm alahh" so im just IM her on fb. told her everything that on my mind. and she....okay. and you know what, mama ckp kiteorg gaduh mcm berebut pakwa. hahahhaha bila tgk baca balik. hak ah lah hahaahhaa. i know she love our friendship too ((maybe)) and i promise i will stay with our friendship ;') then then then seminggu mcmtu birthday Eiysha. and im wish for her. 



and alhamdullilah kiteorg dah baik ;') time tuu mcm "yeayyyy dah baik" hhahhahh tapi serious ah. happy lega :) mcm nak jerit satu sri kota, guling guling en ahhahaha how happy am i. then cepat cepat lari lompat lompat pergi kat mama. haha comel en? k tuu dah lama tahu. mama pun senyum je. so............................... so................... dah habis :) hahaha yes the end . yeayyyy happy ending :) seronok tak seronok tak? hahaha  -..- tepuk lah tgn, baling lah bunga.........haha lol. tuu je kbai takecare allzzzzzzzzzzzzz. waa chaww dulu tata assalamualaikum <3